понеділок, 17 грудня 2007 р.

Програми, які тобі потрібні

Щоб розробляти C# програми, тобі потрібно:
1. Платформа The Microsoft .NET Framework 2.0, котра є доступною, вільною, за адресою
http://msdn.microsoft.com/netframework/downloads/updates/.
2. Оточення розробки .NET. Ми радимо Microsoft Visual C# 2005 Express Edition, котре є доступним вільно від Майкрософт за адресою http://msdn.microsoft.com/vstudio/express/visualcsharp/ . Установчий пакет Visual C# 2005 Express включає платформу дотНет (.NET Framework), так що ти можеш не хвилюватися про встановлення одиниці №1 вище окремо.
3. Нарешті, тобі потрібно скопіювати файли прикладів з книги на диск твого комп’ютера. Розпакуй .zip архів example.zip до будь-якої папки, що ти обереш. Пам’ятай лише, яке розміщення ти обрав, бо в тебе буде запитано відкрити цей файл звідси пізніше.

Більше про Microsoft Visual C# 2005 Express Edition
Можливо створювати C# програми використовуючи лише простий текстовий редактор (на подобі Notepad) та що-небудь під назвою"C# компілятор", включений у .NET Framework. Хоча, щоб зробити речі трохи легшими, та щоб мати впевненість, що ти будеш триматися далі після прочитання цієї книги, ми радимо тобі використовувати середовище розробки, подібне Visual C# Express. Це є полегшене середовище для розробки Windows-додатків та консольних (командного рядка) додатків, з використанням C#.
Важливо, щоб ти розумів, що ця книга не про те як тобі навчитися програмному виробу the Visual C# Express Edition – скоріше вона вчить тебе мові C#. Visual C# Express також має багато привабливих можливостей, таких як написання C#-коду коду для тебе, коли ти перетягуєш кнопку або інший контрол на сторінку. Це круто та ти запрошений це використовувати – але цю книгу націлено навчити тебе C# "знизу вверх". Ми будемо із задоволенням вчити тебе писати C# код руками спочатку – так щоб ти дійсно зрозумів, що відбувається.
Якщо ти хочеш вивчити більше про середовище розробки Visual C# Express, йди на веб-сайт за адресою http://msdn.microsoft.com/vstudio/express/visualcsharp/.
[4]

Немає коментарів: