понеділок, 24 грудня 2007 р.

Що ж далі?

Мабуть ти хочеш погратися з Visual C# Express деякий час – ти можеш забажати дослідити його допоміжні файли та побачити все про нього. Якщо ти новачок у C#, хоча, ти мабуть скоріше з’ясуєш, що мати інструмент програмування недостатньо – тобі потрібно більше ніж просто інструмент для того, щоб спілкуватися з комп’ютером.
Тоді це час перейти до наступної частини книги – навчання як спілкуватися з комп’ютером, використовуючи мову програмування C#.

Про книгу
Найновіша мова програмування компанії Microsoft, C#, (промовляється “сі-шарп ”) є як потужною так і простою у використанні. Вона надає a чудову можливість для нового покоління розробників почати з мовою, яка високо шанується у сучасному робочому середовищі.
Цей текст є введенням у об’єктно-орієнтоване програмування для молодих розробників (основний цільовий вік є 12-16) у полегшеній формі, дозволяючи їм розпочати з реальними програмами у середовищі Windows.
Про автора
Мартін Дрейєр є колишнім вчителем середньої школи, котрий зараз очолює команду розробників у Південній Африці.
Його формальною кваліфікацією є вищий диплом у освіті: фізичні науки та ступінь бакалавра наук: комп’ютерні науки та інформаційні системи.
[4]

Немає коментарів: